Jarní zahradní slavnost již potřetí

Předzvěstí konce školního roku se stala již tradiční zahradní slavnost spojená s oslavou Dne dětí. Letos byla pro nás o to zajímavější, protože jsme otevírali tolik vytouženou učebnu v přírodě. Na její realizaci jsme získali grant MŠMT.

Spolu s paní učitelkou Ing. B. Nožičkovou přestřihoval pásku zástupce MěÚ Buštěhrad Mgr. P. Mencl. Poté následovalo vystoupení třídních kolektivů i pedagogů. V průběhu celého odpoledne měli žáci i rodiče možnost občerstvit se v několika stáncích, z nichž některé byli v režii žáků samotných. Nezklamal ani pan Bečka se svým koňským spřežením. Tentokrát nebyl zvěřinec doplněn o králíky, ale koně pana učitele Sejkory, který se nechal od dětí pohladit, ale za odměnu vzal přítomnému čepici. Nejvíce se mu líbili zelené. Všichni žáci dostali prostřednictvím paní Čandové od SRPŠ balíček sladkostí. Škola pak poděkovala paní Čandové za dlouhodobou práci v SRPŠ.

Závěrem bych chtěla poděkovat všem návštěvníkům, kteří nešetřili na dobrovolném vstupném a pomohli tak shromáždit prostředky, které každoročně zasíláme na sesterskou školu v Peru.

Mgr. Věra Sklenářová, ředitelka školy

 

23. května 2009