Na návštěvě

Velmi pěkná a radostná atmosféra byla všude kolem nás v den, kdy se rozdávalo vysvědčení. Se svými výsledky usilovné práce za první pololetí se děti podělily s dědečky a babičkami v DPS Buštěhrad.

Na oslavu bylo připraveno několik deskových her. Člověče nezlob se, Krteček, Sedmikráska, Berušky a další. Děti si vymyslely, zhotovily a nakreslily dvě hry. Také si k nim určily herní pravidla.

Naše hlučná výprava byla v DPS přijata velice vlídně. Na stolech voněl teplý čaj. Nechybělo mlsání pro dětské jazýčky. Během chvilky se u jednotlivých stolů rozpoutala bitva figurek a kartiček. Výsledky se pečlivě zapisovaly.

Čas, určený pro návštěvu přímo letěl. Bylo nám všem moc hezky a možná proto se říká, že co je hezké, bývá krátké. Nastal čas pro vyhlášení vítězů a rozloučení.Všem dospělým náležel diplom za účast a na něm podpis dětského soupeře. S veselým štěbetáním jsme se vraceli do školy. Cestou jsme již plánovali, jak to bude příště, až půjdeme na návštěvu. Nebo návštěva přijde k nám? Nechte se překvapit.

 

7. února 2007