Další projekt v angličtině 3. třídy

První projekt se velmi vydařil a tak jsme se pustili do druhého. Tentokrát to dopadlo ještě lépe. Požádala jsem děti, aby o tom napsaly a tady jsou některé články.


Paní učitelka nám dala úkol z angličtiny: „Můj vysněný dům.“ Ten úkol mě bavil, protože každý mohl použít svojí fantazii. Já i hodně rád kreslím. V obrázkovém slovníku jsem koukal na ta slova, která jsem tam chtěl nakreslit. Zkrátka to byl dost dobrý úkol.

Václav Vestfál


Projekt jsem začala dělat o Velikonočním pondělí, když jsem přišla z hodování. Nejdříve jsem si namalovala a vystřihla dům. Nakreslila jsem ho, jak vypadá z venku i zevnitř. Vybarvila a pak všechno popsala anglicky. Pomáhala mi s tím maminka, hledaly jsme ve slovníku a já pak ještě všechno česky popsala. Nakonec jsme děrovačkou udělaly dírky a navázaly stužky, aby šel domeček otvírat. Můj domeček se mi líbí.

Michaela Kočárková


Všechny projekty ve škole mě bavily, ale tenhle nejvíc. Naučila jsem se toho hodně. Myslím, že je dobře, že je děláme. Hodně se naučíme a baví nás to.

Eliška Peslová


Minulý týden jsme dostali domácí úkol udělat project „ My dream home.“ Z počátku mě to bavilo, ale potom už mě od vybarvování, kreslení a psaní bolely ruce, tak jsem ho dodělala další den. Všichni mi ho chválili. Bylo to docela prima.

Kateřina Vávrová

 

20. dubna 2007