Eliška Plachá mistryní ČR!

V únoru letošního roku jsme na tomto webu s hrdostí oznamovali, že žačka 6. třídy naší školy Eliška Plachá vybojovala se svým tanečním partnerem Janem Burantem na mládežnickém republikovém mistrovství ve standardních tancích skvělé 4. místo. A na počátku letošního školního roku výtečná studentka a nadějná sportovkyně zúročila další měsíce poctivé práce a radovala se z ještě většího úspěchu!

V neděli 20. září totiž Eliška Plachá společně se svým klubem MADAT TŠ Plamínek Praha dominovala „Mistrovství ČR v tanečním sportu družstev“, které hostil Zlín. V soutěži, ve které se sčítají výsledky několika tanečních párů stejného týmu, dosáhla v kategorii „Junioři Standart“ na zlatý kov a stala se mistryní ČR!

Není bez zajímavosti, že Eliška přes své sportovní vytížení nadále drží výtečné výsledky i ve školní lavici. V dosavadním průběhu školního roku 2015/2016 byla už devatenáctkrát hodnocena a z toho osmnáctkrát známkou 1, tedy výborně. Opět tak soustředěně zahájila cestu za vysvědčením se samými jedničkami, a je tak nejen ve svém volnočasovém úsilí, ale i při studiu a plnění školních povinností příkladem pro další žáky naší školy. 

Mgr. Jan Vtípil, hrdý třídní učitel


25. září 2015