Velikonoční dílny s rodiči ve 4. A – příspěvky žáků

Dnešek byl úžasný, vyrobili jsme si zajíčka a květináč s osením. Mohli jsme používat zápichy do květináčů, malé i velké růžové kytičky. Měli jsme čtyři stoly a u každého byl nejméně jeden dospělý. Rodiče byli moc milí a přinesli i něco dobrého. Dnešní den se moc povedl a doufám, že brzy budou další. A děkuji hlavně paní učitelce, že nám připravila tento báječný den.
Maya Reist, 4. A


Dnes máme dílny, je 10. dubna 2019. Dělali jsme dvě nádherné věci v podobě malého roztomilého ponožkového zajíčka a zasévali jsme osení. Květináč, do kterého se dává osení, jsme „úžasně“ vyzdobili květinami, motýlky, vajíčky a různými dalšími dekoracemi.
Děkujeme za dílny.
Natálie Ráczová, 4. A


Je jarní den 10. dubna 2019 a já jedu do školy. Hlavu mám plnou otázek: Co budeme vyrábět? Kdo všechno přijde? Kolik to zabere času? Když přijedu do školy a zasednu do lavice, začnu hledat odpověď na všechny otázky. A najednou zazvoní. Hodinu se učím a je konec. Začínám se připravovat na dílny. Rodiče přicházejí, paní učitelka vysvětluje, co budeme dělat a já se rozhodla spolupracovat s kamarádkami. Jsem nadšená ze své práce a velmi spokojená!!!
Děkuji třídě.
Ema Krečová, 4. A


Dnes je 10. 4. 2019 a já jdu do školy s úsměvem. S sebou si máme přinést květináč, rýži nebo mouku a ozdoby. Čekají nás velikonoční dílny. Budeme vysévat osení a také budeme dělat z rýže a mouky zajíčka. Rodiče nám pomáhali s výzdobou květináče a zajíčka. Dnešní den se mi moc líbil.
Eliška Rohlová, 4. A


Je ráno a všichni se probouzíme s dobrou náladou. Cestou do školy s sebou beru květináč, rýži, osení a čistou ponožku. Při příchodu do školy  jsem nevěděla, co nás čeká. První hodinu jsme se učili, a pak přišli rodiče. Navzájem jsme si pomáhali, vytvářeli jsme zajíčky z ponožek. Kdo chtěl, mohl si květináč obalit látkou s velikonočním motivem.
Bylo to super!!!!!
Natálie Homolová, 4. A


Je 10. dubna 2019 a máme velikonoční dílny. Do školy jsme si vzali pomůcky jako je např. rýže, barevné ponožky a květináč. Byli jsme ve skupinkách a já byla s Naty H., Emičkou, Fandou, Adamem a Páťou. Nám pomáhala Adamova maminka, děkujeme. Nejdříve jsme vyráběli králíčka, mimochodem, mě se moc povedl, ale teď k věci. Nejdříve jsme naplnili ponožku rýží a udělali jsme tělíčko a svázali ho, už jen ho ozdobit a byl velmi roztomilý. Pak jsme začali dělat květináč, který jsme ozdobili a zaseli osení. V poslední fázi nám paní Šumná rozdala sladké šátečky, byly moc dobré.
Moc jsem si to užila s kamarády i s paní učitelkou.
Natálie Sadloňová, 4. A

 

24. dubna 2019