Škola v přírodě 1.A a 1.B Krkonoše

Tématem školy v přírodě byl Bob a Bobek – pohádkové příběhy a úkoly.

Děti ani nepostřehly, že se vlastně po celou dobu učily a využívaly informace získané ve škole. Hodně sportovaly, psaly deníky, luštily šifry, hádaly hádanky, četly, kreslily, vyráběly, poznávaly přírodu, zvířata a mnoho dalších věcí.

Hlavně se musely spolehnout na sebe a své kamarády, postarat se o sebe, uklidit si, hlídat si své věci a dodržovat určená pravidla. Myslím, že mnohé maminky by se divily, jak jsou jejich děti schopné mít krásně ustláno, samostatně se obléknout, umýt se a osprchovat, pověsit si mokré ručníky, uklidit a  složit si oblečení…….
Na Smejkalově boudě jsme měli fantastické zázemí, perfektní ubytování, majitelé nám ve všem vyšli vstříc, pomáhali nám připravit táborák, pouštěli hudbu k diskotéce, barevná světla a hlavně výborně vařili a vždy bylo na přidání, toho také děti hojně využívaly.
Některé děti se prvně projely na koních a byl to pro ně úžasný zážitek. Cestou domů jsme se ještě zastavili ve "Šťastné zemi", kde bohužel velmi pršelo, alespoň jsme se tam úžasně naobědvali  a odpoledne jsme skoro celý spící autobus dovezli ve zdraví do školy.

Velkou pochvalu si zaslouží úplně všichni za chování, které bylo naprosto vzorné po celý pobyt.

M.Maršnerová, M.Zelová, K.Kaňková, S.Pokorná

 

 

28. června 2016