Červen v MŠ

Poslední měsíc v tomto školním roce jsme si všichni pěkně užívali. V pondělí 2. června se u nás slavil Den dětí a Krtečkové, kteří po prázdninách odchází do prvních ročníků základních škol, se loučili se svými mladšími kamarády. Na památku dostali knihu, kterou si za necelý rok budou umět přečíst sami. Společně všechny děti slavily na zahradě, kde se pobavily při soutěživých a závodivých pohybových hrách. Domů si odnesly sladkou odměnu.

Během denních činností děti opakovaly co všechno se od začátku školního roku naučily a s čím se seznámily. Je nutno podotknout, že všechny děti za rok vyspěly a dosáhly pokrok ve svém fyzickém i psychickém vývoji.

Jako správní pomocníčci se předvedly děti při mytí hraček a přípravě tříd na prázdniny. Domů si s radostí odnesly svoje práce za celý školní rok.

Naposledy v tomto školním roce nás navštívila divadelní společnost s pohádkou pro děti O nešikovném slůněti.

V upomínku na školní rok 2007/2008 si děti odnesou také společné třídní fotografie, které jim zhotoví pan fotograf Černoušek. Bohužel třídu Žabiček oslabilo onemocnění neštovicemi a tak se nemohly fotografování účastnit. Ale rodiče mají možnost vidět děti z této třídy v naší fotogalerii.

Na prázdniny se již všichni velmi těší, ale i ty stejně jako školní rok rychle utečou a my se opět sejdeme v naší mateřské škole.

Celý pracovní kolektiv mateřské školy přeje všem dětem a rodičům klidné prázdniny plné krásných chvil a odpočinku.

Za kolektiv Šímová Jitka

 

24. června 2008