Jak se mají Žabičky?

V minulém týdnu ( tedy od 11. do 15. prosince ) se ve třídě Žabek pořád něco dělo. V úterý děti odjely už na šestou lekci plaveckého výcviku. Plavání s PLAVECKOU ŠKOLOU ELMA je opravdu fajn, dětem se líbí a parádně si užívají pobyt ve vodě. 

Ve středu jsme bazén vyměnili za Čabárnu a výukový program "Čarodějů učeň". Děti nadšeně spolupracovaly a dopoledne v NSEV Kladno nám uteklo pěkně rychle. Myslím, že už teď se můžeme těšit na jaro - to sem totiž pojedeme všichni znovu.

Poslední akcí týdne byly dílničky s rodiči a krátká besídka. Sešlo se nás opravdu hodně. Děti si pro rodiče připravily krásné překvapení: stolní kalendáře, do kterých vytvořily pro každý měsíc vlastní obrázek. Vlastně ...téměř pro každý měsíc...jeden obrázek jsme nechali vytvořit rodiče. Po dílničkách předvedly Žabky co umí: zpívat, recitovat česky i anglicky a samozřejmě cvičit i tančit. 

I poslední týden v tomto roce utíká Žabkám rychle - už je za námi středa, zítra jedeme do divadla a do konce týdne nás ve třídě čeká i malá nadílka. A těšíme se na Vánoce...tak ať se Vám všem vydaří!!!

 

Marcela Jonešová

 

20. prosince 2017