Kamarádi z 8.třídy

Slunce svými paprsky zahřívá zemi a probouzí vše k životu. My všichni se už nemůžeme dočkat, až vyběhneme ven a užijeme si slunečního odpoledne. Dnes o něco více, protože nás čeká překvapení.
Přicházíme na zahradu, kde je spousta velkých kamarádů z 8.třídy. Přináší velké a malé míče, kužele, provazový žebřík, kyblíky, šišky, lano , pálky a pokládají je na různá místa. Hlavou se nám honí…Co se asi tady bude dít? Pani vychovatelka nás nechá nastoupit po odděleních a tajemství je vyřešené. Čeká nás odpoledne, kde bude každý soutěžit sám na sebe. Nejdříve si rozdáme kartičky, potřebné k soutěžení, kde je šest okýnek a takto vybaveni v jednom dlouhatánském hadu si jdeme prohlédnout stanoviště. Zde nás už vítají osmáci a pečlivě předvádí, co nás čeká. Když had dorazí zpět, odpočítáváním se odstartuje závod. Běháme od jedné disciplíny ke druhé, a tak se nám razítky plní kartičky. Ten, kdo ji má pokrytou již potřebnými obrázky, dorazí do cíle a dostane za odměnu samolepku. „To bylo krásné odpoledne“, slyšíme z úst dětí.
Tak kamarádi z 8.třídy, moc a moc vám děkujeme a posíláme od nás všech vzkaz.Když budete mít zase nápad a chuť, my budeme šťastní a rádi si společné pondělní odpoledne zopakujeme.
Díky moc děti ŠD

 

25. dubna 2019