Caruso show

Sedmého února se ozýval zpěv, pískot a potlesk ze společenské místnosti ve staré budově školy. Hlasité povzbuzování bylo slyšet všude. Čtyřletá odmlka nás dělila od poslední velké pěvecké soutěže pro dětské zpěváčky – amatéry.

Přihlásilo se osmnáct účinkujících z prvního až pátého ročníku. Doprovod na kytaru zajišťoval pan učitel Mgr. E. Červený. Porota /mírná, shovívavá a doufáme, že i spravedlivá/ byla složena z vychovatelek školní družiny. Nechybělo ani ozvučení, které patří na každý velký koncert.

Divácké publikum tvořili žáci všech oddělení. Mezi nimi byly děti, které do družinky nejsou přihlášené a čestným hostem se stala paní Kasalická, která přišla i se svojí mladší dcerou povzbudit tu starší. Zpěváčci se snažili, slyšeli jsme lidové písně, dětské, školní, ale i náročné muzikálové árie, zaznělo několik trampských popěvků.

Publikum odměňovalo své oblíbence ohromným potleskem. Vyhlášení vítězů bylo velkolepé. Pět prvních míst, šest druhých, čtyři třetí. Ostatní svorně na místě čtvrtém. Soutěž skončila a všichni se těšíme na tu příští.

 

7. února 2007