..A jsme ve školce!!

Léto a prázdniny rychle utekly a najednou tu bylo 1.září.... a návrat nebo úplně nový vstup do mateřské školy... Protože víme, že začátky někdy pěkně bolí a dojde i na slzičky, vymysleli jsme si v pátek prvního Zábavné dopoledne pro děti a rodiče.

Počasí nás moc zklamalo, chtěli jsme také ven - malovat na chodník, sportovat, opékat špekáčky. Ale to se vážně nedalo ( vymyslíme to příště..). Přilákali jsme ale Klauna Fílu a ten nám ve třídě Žabiček vykouzlil na dopoledne nafukovací dráhu a pak si s dětmi pěkně užíval a předvedl jim některá svá kouzla (ale jen některá, protože se nám moc líbil a rádi se s ním v MŠ zase potkáme a uvidíme všechno, co umí).

Všichni se mohli podívat na to, jak se naše školka během prázdnin změnila..v Žabičkách a u Krtečků jsou záchůdky a umyvadla k nepoznání!! A ty kuchyňky - prostě..paráda!

Pátek byl pátek...ale pondělí..skákací hrad zmizel....klaun tu také nebyl..., ale ve všech třídách zůstaly paní učitelky, které se budou snažit, aby se vašim dětem ve školce líbilo, byly spokojené a domů odcházely s úsměvem.

Za všechny z naší mateřské školky

Marcela Jonešová

 

4. září 2017