A už je pryč i středa....

Čas tady nám nějak rychle utíká...středa už je za námi a náš pobyt se překulil do druhé poloviny. Dopoledne bylo spíše odpočinkové, velký výlet nás všechny čekal až odpoledne. A tak skupinka Červených a Zelených "čepiček" zůstala v lese u hotelu a také na hřišti a Modří se vydali poněkud dál krásnou lesní cestou a k tomu si zazpívali píseň "V lese..jo..v lese na jehličí...". Uspořádali také malé závody a došlo i na oblíbené domečky pro skřítky.

Skřítci nás provázeli celé odpoledne. Brzy po obědě ( čočková polévka, rýže, masový závitek ) jsme se vydali do Pohádkové země. Na cestě nás čekalo několik zastávek, na kterých jsme se seznámili s různými skřítky -  s tím, kde žijí a jak pomáhají lidem i přírodě. V Pohádkové zemi bydlelo skřítků ještě víc. Nějak se mezi ně zatoulal i velký drak. A to nebylo všechno. Kolem se pásli berani, ovce i kozy. Pořád se bylo na co dívat.

A protože děti jsou moc hodné a jsou to správní turisté - zasloužily si odměnu v podobě zmrzliny. Cesta zpátky se také líbila. Jeli jsme vlakem a ještě k tomu pěkně dlouhým tunelem!

Po večeři ( bramborový guláš, zeleninový salat nebo banán, mandarinka, ananas) a večerním rozdávání pohledů, pohádce a puse na dobrou noc se dětem krásně usínalo v postýlkách...

 

31. května 2017